H Treasure Lab επιλέχθηκε από τη Mitsis Hotels για να εκπαιδεύσει τα στελέχη των ξενοδοχείων της  σε θέματα διοίκησης ομάδας.  Έτσι, αρχίζοντας το Νοέμβριο του 2017 στo Galini Resort, στα Καμμένα Βούρλα και ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα την  1η Μαρτίου 2018, στη Ρόδο, στο Alila Resort, 30 hotel managers, assistant managers, F&B managers και άλλα στελέχη της εταιρίας εκπαιδεύθηκαν σε μία ειδική έκδοση των Treasures for Managers.

Οι συμμετέχοντες έμαθαν νέες τεχνικές, εξασκήθηκαν, δούλεψαν ομαδικά σε πραγματικές περιπτώσεις και κέρδισαν πρακτικά εργαλεία, για άμεση χρήση. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η θετική επικοινωνία και το feedback,  η επίλυση των συγκρούσεων και τα βήματα της ανάθεσης.

To 2ήμερo στο Alila βαθμολογήθηκε με 4,8/5, είχε ενθουσιώδη σχόλια και ήταν μία πραγματική μαθησιακή εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Tι είπαν:

“Εκπληκτική εμπειρία που συνδυάζει γνώση και διασκέδαση.”Κ.Ντούφας, Assistant Manager

“Ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα σεμινάρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα στη δουλειά μας, αλλά και στην προσωπική μας ζωή.”B.Καμπούρη, Front Office Manager.

“Ένα πολύ ενδιαφέρον και κυρίως χρήσιμο σεμινάριο. Άμεσα χρήσιμο και εποικοδομητικό!” Λ.Δράκος, F&B Manager

“Μου άρεσε που όλη η θεωρία εφαρμόστηκε σε πράξη και role play.” Γ. Σταυρόπουλος, F&B Manager

“Mου άρεσαν τα παιχνίδια, role plays που μας κράτησαν το ενδιαφέρον, χωρίς να βαρεθούμε στιγμή, όπως και οι εναλλαγές στις ομάδες.” Χ.Σεντάκη, Loyalty Programme Manager

“Σύγχρονο και ευχάριστο διαδραστικό πρόγραμμα!” Ευάγγελος Δήμος, F&B Manager

“Πολλές τεχνικές που θα με βοηθήσουν να λύνω καθημερινά προβλήματα με ορθό τρόπο.” Π.Δόσης, F&B Manager

“Εξαιρετική εμπειρία που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ομαδικότητας αγνώστων στελεχών μεταξύ τους.” Δ.Νασόφι, Μanager

Δείτε στιγμιότυπα:

IMG_4976

IMG_5006